Zoeken naar wie kan

Uw zoekactie voor wie kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Chatten en foto’s ruilen?
Iemand zin om nu zijn grote lul te laten zien en nog wat te chatten? Kan ook via kik of whatsapp als het leuk is… stuur me een foto en maak mijn kleine pik geil a.u.b.!  

Chatten en foto’s ruilen?
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Pijp voor vandaag
Ik ben een verzorgde knap hetro jongen die iemand zoekt die mij kan pijpen voor straks, Wie is kandidaat? Discreet! Heb een vriendin.. Graag verzorgde mannen.. wie kan nu of straks ontvangen??  

Pijp voor vandaag
gisteren
Bram 35 jaar Antwerpen - Edegem
Man zoekt discrete pijpdate, jij blijft passief
Wie heeft er zin om mij morgen te ontvangen voor een discrete hand- of blowjob? Gloryhole, auto, ontvangen kan allemaal. Jij blijft passief... discretie en hygiene nnodig. Enkel reactie op foto. Ik ben zelf 35j, normaal gebouwd en weinig ervaren.  
gisteren
nostringsattache 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Discrete man
Zoekt contact in het Brusselse. Dus niet enkel Brussel stad. Ik kan me vrijmaken en verplaatsen. Ik hoop via deze weg een man te leren kennen die me regelmatig wilt verwennen? Ik denk dan voornamelijk aan een lekkere pijpbeurt. Voor alle duidelijkheid, ik ben nog zeer recent interesse beginnen krijgen voor hetzelfde geslacht. Ik ben er dus (nog) niet aan toe om zelf de handen uit de mouwen te steken. Jij bent niet roker, tussen 30 en 50 jaar, kan ontvangen in het Brusselse, verwacht niets in ruil, wilt een band opbouwen waarbij we elkaar meermaals zullen ontmoeten. Ik ben 42, normaal gebouwd, niet roker, geen piercings noch tatoeages, vasectomie. Heb je een vrouw die wilt toekijken of meedoen dan is dit een pluspunt. Tot hoorde.  
gisteren
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fun
Hey. Wie heeft er nu nog zin in een geile date? Veel kan. Behaard is grote plus (maar zeker geen must). Ik ben een mannelijke behaarde gast van 39, licht mollig. Ik zoek tot max rond eigen leeftijd.  
Stef 30 jaar Limburg - Peer
Dit weekend
Welke nette verzorgde heer wil dit weekend heerlijk genieten? Ikzelf 30j, 1m80, 90kg 18x5 bi versa. Into : wederzijds rukken, wederzijds pijpen, neuken en of geneukt worden. Indien er een klik is kan er indien gewenst ook gekust worden. Jijzelf verzorgd voorkomen en respectvol. Leeftijd is van minder belang. Indien interesse gelieve te reageren met foto en korte beschrijving wat je van een date verwacht. Ikzelf verplaats, discretie geboden.  

Dit weekend
gisteren
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanvond xdate
Hallo ben een 45j gast die kan ontvangen, vertel me wat jij wil doen en uw stats, ik pijp graag en mss meer. Tot straks  
gisteren
Nik 48 jaar Antwerpen - Herselt
Zoek een man die zich vrouwelijk gedraagd en kleed
Zoek via deze weg iemand die graag vrouwelijke kledij draagt Wil graag samen genieten en elkaar verwennen Sta voor veel open en kan ontvangen Liefst geen roker en geen mannelijk persoon Wil graag verder alles ontdekken en experimenteren Tot later bericht met voorstellen  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor in het verlengde weekend iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
Keeltje 36 jaar Antwerpen - Puurs
Deepthroat riem proberen
Wie heeft zo'n riem liggen om u mond mee open te houden zodat je ongeremd mijn keel kunt neuken, wil dat eens uitproberen en leren dat ik het kan volhouden terwijl je mijn keeltje ongenadig neukt, liefst grote lullen  

Deepthroat riem proberen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10